Državno prvenstvo za učenike 5. i 6. razreda


Državno prvenstvo školskih sportskih društava Republike Hrvatske za učenike 5. i 6. razreda za školsku godinu 2018./2019. održati će se od 2. do 5. lipnja u Vinkovcima.
Važno je naglasiti sljedeći raspored odlazaka na natjecanje.
Učenici ekipa koje su osvojili naslov pobjednika poluzavršnih natjecanja (međužpanijskom prvenstvu) u FUTSALU, KOŠARCI, ODBOJCI i RUKOMETU putuju u Vinkovce organiziranim prijevozom 2. lipnja 2019. 3.lipnja na rasporedu su natjecanja, dok će se učenici organiziranim prijevozom 4. lipnja vratiti svojim kućama.
Državno prvenstvo ŠSD-a za učenike 5. i 6. razreda u ATLETICI organizira se za prvake županijskog prvenstva tako da će na državnom prvenstvu nastupiti po 21 ekipa županijskih prvaka u konkurenciji dječaka i djevojčica.
Učenici koji se natječu u ATLETICI organiziranim će prijevozom u Vinkovce krenuti 4. lipnja. Natjecanje na stadionu Cibalije održati će se 5. lipnja, a povratak kućama biti će po završetku natjecanja istog dana (5.lipnja).
Raspored prijevoza za učenike koji na natjecanje putuju 2. i 4. lipnja biti će na vrijeme objavljen na mrežnim stranicama HŠSS-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *