Otvoreno prvenstvo ŠSD-a u streljaštvu


Hrvatski školski sportski savez i Hrvatski streljački savez organizirat će Otvoreno prvenstvo školskih sportskih društava u streljaštvu za školsku godinu 2018./2019.

Natjecanje se organizira samo za OSNOVNE škole.

Otvoreno prvenstvo održat će se 26.5.2019. u Zagrebu (u streljani Doma sportova) s početkom u 9:30 sati.

PRIJAVA

Sve škole će na e-mail adrese dobiti korisničko ime i lozinku za ON LINE prijavu na natjecanje.

Molimo vas da dobro pročitate  Propisnik natjecanja kako bi na vrijeme uspješno prijavili natjecatelje.

Napominjemo nekoliko VAŽNIH detalja:

  1. Natjecanje je EKIPNO. Ekipu ŠSD-a čine 3 (tri) natjecatelja. (Članak 12. Propisnika)
  2. Jedno školsko sportsko društvo može prijaviti ekipu DJEČAKA i ekipu DJEVOJČICA. U ekipi mogu nastupiti SAMO dječaci, odnosno DJEVOJČICE. Djevojčice ne mogu nastupiti u ekipi dječaka i obrnuto. Na e-mail ćete dobiti posebno korisničko ime i lozinku za ekipu dječaka, te posebno korisničko ime i lozinku za ekipu djevojčica. Voditelj ŠSD-a može prijaviti samo ekipu dječaka ili djevojčice. No, ne može prijaviti dvije ekipe istog ŠSD-a.
  3. Pravo nastupa na Otvorenom Državnom prvenstvu školskih sportskih društava osnovnih škola Republike Hrvatske u streljaštvu imaju učenice i učenici osnovnih škola koji su na dan nastupa navršili devet (9) godina starosti (članak st. 7. Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana (NN 94/2018)). (Članak 4., stavak 2 Propisnika)
  4. Krajnji rok za ON-LINE prijavu je 20.5.2019. (Sustav za prijavu će biti otvoren tog dana do 23.99 sati).
  5. web adresa (URL) za prijavu je: https://prijava.skolski-sport.hr/Prijava/Home
  6. Natjecanju mogu pristupiti učenici, članovi školskih sportskih društava koji imaju važeće članske iskaznice izdane od strane HŠSS-a ili važeće, ovjerene i pravilno ispunjene Zahtjeve za izdavanjem iskaznice ne starije od 90 dana. Učenici koji nemaju iskaznicu mogu svoj zahtjev za izdavanje predati Internetom (on-line) na mrežnim stranicama HŠSS-a.
  7. Kada osoba koja je predala zahtjev za izdavanje iskaznice HŠSS-a na e-mail, koji je ostavila prilikom predaje zahtjeva, dobije PDF koji sadrži podatke iz zahtjeva, tek tada će učenik koji je predao zahtjev za iskaznicu BITI U SUSTAVU i voditelj koji vrši on-line prijavu moći će njegovo ime staviti na prijavnu listu.
  8. Dobro pročitajte postupak predaje zahtjeva za izradu iskaznice, kao i dio “često postavljana pitanja” kakao bi uspješno predali zahtjev. Sam postupak je jednostavan ako već imate spremne fotografije na računalu ili pametnom telefonu. NEMOJTE SKENIRATI već postojeće fotografije, osobito ne one male iz osobne iskaznice. Učenike slikajte telefonom.
  9. Pažljivo pročitajte članke 6., 7., 8. i 9. Propisnika koje govore o postupcima prijave i ovjere liječnika i ravnatelja.
  10. Korisnička podrška moguća je ISKLJUČIVO slanjem e-mail poruke na [email protected] U mailu ostavite kontakt telefon da vam se možemo povratno javiti telefonom, ako procijenimo da ćemo problem lakše riješiti telefonskim pozivom. Praksa je pokazala da škole zbog raznih razloga (pun inbox, odlazak maila u spam i sl.) ne dobiju korisničko ime i lozinku, pa slanjem maila žele da im se korisnički podaci dostave.

ORGANIZACIJA

Natjecatelji na Otvoreno prvenstvo dolaze o svom trošku i organizaciji. Natjecanje se održava u Zagrebu, streljana Doma sportova. Parkiralište na dan održavanja (nedjelja) je besplatno. Hrvatski školski sportski savez će osigurati pehare i medalje za osvajače 1., 2. i 3. mjesta u obje konkurencije ( dječaci i djevojčice), te plakete za osvajače naslova Državnog prvaka. Hrvatski streljački savez organizira provedbu natjecanja (streljana, suci, liječnik i sl.)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *