Pobjednici Virtualnog plesnog show-a – osnovne škole


Sukladno  odredbama Vremenika i pravilima Projekta Školski plesni virtualni show za osnovne škole u školskoj godini 2018./2019., na temelju pristiglih video uradaka, Komisija VPŠ-a je izabrala 3 najbolje plesne grupe u kategoriji osnovnih škola, uzimajući u obzir kriterije koreografije, tehnike, glazbe, općeg dojma na sceni i sinkronizacije.

Najbolje 3 ekipe po odluci Komisije i najpopularnija  ekipa bit će nagrađene odlaskom na Državno prvenstvo 5. i 6. razreda osnovnih škola u Vinkovcima u periodu od 2.-4. lipnja 2019. godine gdje će se natjecati sukladno odredbama i pravilima Projekta.

Plasirane ekipe prema kriteriju ocjene Komisije su:

ŠKOLA MJESTO
OŠ LJUBE BABIĆA JASTREBARSKO
PRVA OSNOVNA ŠKOLA ČAKOVEC ČAKOVEC
OŠ DR. VINKA ŽGANCA ZAGREB

OŠ Ljube Babića Jastrebarsko

Slijedom utvrđivanja ukupnog broja lajkova video uradaka na Facebook stranici HŠSS-a i „lajkova“ video uradaka na web stranici HŠSS-a., Komisija je utvrdila da je najpopularnija škola/ekipa/video uradak OŠ Dragutina Tadijanovića iz Slavonskog Broda

 

  MJESTO BR. PRIJAVE fb like web like sveukupno
1 OSNOVNA ŠKOLA DRAGUTIN TADIJANOVIĆ SLAVONSKI BROD 79176 89 330 419
2 VLADIMIRA VIDRIĆA KUTINA 10968 28 241 269
3 SALEZIJANSKA OSNOVNA ŠKOLA ZAGREB 61160 60 164 224

 

OŠ Dragutina Tadijanovića Slavonski brod

 

Plasirane škole bit će informirane o nadolazećem slijedu projektnih aktivnosti od strane HŠSS-a.

Ukupne rezultate projekta Virtualnog plesnog showa za osnovne i srednje škole, moći ćete pronaći na službenim stranicama HŠSS-a, nakon provedbe cjelokupnog projekta.

PDF icon SLIKE EKRANA STRANICE – OSNOVNE ŠKOLE

Zbog nekolko pritužbi na broj lajkova na web stranici donosima slike ekrana stranice s objavama video radova. Slike ekrana skinute su u periodu od 10.00 do 10.18 1.5.2019.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *