OSNOVNA ŠKOLA CAVTAT – CAVTAT


Klikni na objavu za lajk i komentar…

69 thoughts on “OSNOVNA ŠKOLA CAVTAT – CAVTAT

 1. Cure su strašne! Vole ples, osjećaju glazbu…Uzbudjenje je na vrhuncu! BRAVO za Cavtat!????????????????!!!

 2. Odlicne stee, sve pohvale vasoj trenerici! Sigurno je jako ponosna na vas je ste stvarnoo top, toopp, toop

 3. Odlicne stee, sve pohvale vasoj trenerici! Sigurno je jako ponosna na vas jer ste stvarnoo top, toopp, toop

 4. Cureee odlicnee stee!! Sve pohvalee vasoj trenerici,sigurno je jako ponosna na vas jer ste toppp toppp toppp, i stvarno zasluzujete putovanje!

 5. Bravo cure super ste odplesale vidi se da uzivate pobjeda je vasa 100% budite jako ponosne na sebe i samo nastavite toppp steeeee????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 6. Bravo cure super ste odplesale vidi se da uzivate pobjeda je vasa 100% budite jako ponosne na sebe i samo nastavite toppp steeeee????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 7. Daaaa, slazem se sa svim komentarimaa sto su pisani! Odlicne, uvjezbane, punee energije i ljubavi prena glazbi i plesu! Lijepo vas je gledati! Samo naprijed

 8. Cure super ste!!! Nikad nisam vidjela bolje plesačice???????????? Prekrasne ste! Velike pohvale curama i voditeljici????????????

 9. Vrh,vrh,vrh odlicnaa energija,pjesma, koreografija, cureee !!!!! Odlicnooo
  Mislim da ovo zasluzuje pobjedu!

 10. Cure predivno vas je gkedati, odlicno plesete i vidi se da to volite i da bi u Porecu digle publiku na noge. Samo tako nastaviteeee!!!!!
  Cavtatttt najboljiii!!!!

 11. Odlicna koreografijaaa, izvedbaa. Sve pohvaleeee i curama i trenericii!!! Vidi se da su se pripremale za ovo i dobro se pripremile! Bravooo!!!!

 12. Cureee su bas talentirane za ples. Vidi se na njima da su sretne i prste enrgijom dok plesu!!!!! Sve sto ste napisali je tocno!!! Bravooo☺️

 13. I jaaaa biii plesalaaaa s vamaaaa, superr steeeee!!!!!!! Bravooooo
  Nadammm se da ce vas odvest u Porec!!

 14. Ako ne odete u Porec onda ovo nista nije posteno jer ste stvarno najbolje izbove kategorije, sve izvedbe sam pogledalaaa i vi ste miii toooppppp!!! Ja znam da vama nije vazna pobjeda nego sudjelovanjee ali ovo zasluzuje POBJEDU!!!! Bravoooo☺️

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *