Održan 7. kolegij tajnika


Hrvatski školski sportski savez organizirao je 7. kolegij tajnika županijskih školskih sportskih saveza. Na ovom stručnom skupu koji je održan od 7. do 9. rujna u Spa Golfer Hotelu u Svetim Martinu na Muri razgovaralo se propisnicima Državnih prvenstava školskih sportskih društava u novoj 2017/2018. školskoj godini. Razmatrani su vremenici održavanja te domaćinstva završnica DP-a ŠSD-a.

Tajnicima i predsjednicima županijskih organizacija predstavljeni su edukacijski projekti koje će i ove godine HŠSS provoditi. Riječ je o projektima Vrtim zdravi film, Igram, pišem, lajkam, te Virtualni plesni show. Prisutnima su predstavljene ideje i pojašnjen rad informatičkog sustava on line prijava na natjecanja te sustava izrade iskaznica.

S posebnim zanimanjem sudionici 7. kolegija tajnika pratili su najavu obilježavanja Hrvatskog školskog sportskog dana koji će se održati krajem rujna u Zagrebu, kao i najave provedbe programa Univerzalne sportske škole te promociju našeg najnovijeg projekta Vježbaonice.

U subotu 9. rujna na marginama 7. kolegija tajnika županijskih školskih sportskih saveza održana je 32. sjednica izvršnog odbora, te koordinacije skupina poluzavršnih natjecanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *