Prigorke odnijele pobjedu


Izvješće sa poluzavršnog natjecanja u rukometu za djevojčice    Dana 02. ožujka 2017. godine (četvrtak) u sportskoj dvorani Osnovne škole „Prof. Blaž Mađer“ Novigrad Podravski, održano je Poluzavršno natjecanje skupine „SJEVER“ u rukometu za djevojčice (7. i 8. razred). Natjecanje je počelo u 9:30 h. Igrale su se četiri utakmice.


Sukobljene strane na prvoj utakmici bile su: ŠŠD Plamen, Križevci i ŠŠD Peta, Varaždin. Ishod prve utakmice je 9:8, a pobjedu su odnijele cure iz Križevaca.
Sukobljene strane na drugoj utakmici bile su: ŠŠD Mladost, Virovitica i ŠŠD Mladost, Prelog. Ishod druge utakmice je 17:12, a pobjedu su odnijele cure iz Virovitice.
Sukobljene strane na trećoj utakmici za treće i četvrto mjesto bile su: ŠŠD Peta, Varaždin i ŠŠD Mladost, Prelog. Ishod treće utakmice je 8:14, a pobjedu su odnijele cure iz Preloga.
Sukobljene strane na četvrtoj utakmici za prvo i drugo mjesto bile su ŠŠD Plamen, Križevci i ŠŠD Mladost, Virovitica. Ishod odlučujuće utakmice je 15:15 pa se pristupilo izvođenju sedmeraca nakon kojih je ishod 19:16, a pobjedu odnose cure iz Križevaca.
Na kraju smo dobili slijedeći poredak:
1.    mjesto: Osnovna škola „Vladimir Nazor“ Križevci – ŠŠD Plamen, Križevci

2.    mjesto: Osnovna škola „Vladimir Nazor“ Virovitica – ŠŠD Mladost, Virovitica

3.    mjesto: Osnovna škola „Prelog“ Prelog – ŠŠD Mladost, Prelog

4.    mjesto: Osnovna škola „V. osnovna škola“ Varaždin – ŠŠD Peta, Varaždin

Čestitamo pobjednicama i želimo im puno uspjeha na završnom natjecanju.
Vjerujemo kako će kući donijeti pobjedu. Svima ostalima čestitamo na  izvrsnoj igri te im čestitamo što su uspjele doći do ove Poluzavršne razine.
IPL novinar: Gabriela Jančec; OSNOVNA ŠKOLA “PROF.BLAŽ MAĐER”, Novigrad Podravski, Novigrad Podravski

One thought on “Prigorke odnijele pobjedu

  1. Draga Gabrijela u sportu se ekipe ne sukobljavaju već nadmeću .SPORT je u prvom redu zabava keko za one koji se njime bave ,tako i za gledatelje !!! Kada bi svi to tako shvatili na našim stadionima ne bi bilo ružnih incidenata !
    TEBI pak čestitke na prvoj fotografiji koja mi se jako svidjela !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *