Čakovčanke i čakovčanci plasirali se na državno natjecanje iz badmintona!


U srijedu, 15. veljače, u dvorani Ekonomske i trgovačke škole u Čakovcu održano je poluzavršno Natjecanje u badmintonu za ekipe Skupine sjever: muške i  ženske ekipe iz Srednje škole Marka Marulića Slatina i Gimnazije Fran Galović Koprivnica, muške ekipe iz  Elektrostrojarske škole Varaždin, ženske ekipe iz Gospodarske škole Varaždin i muške i ženske ekipe domaćina, Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec.

Najuspješniji mladići bili su učenici Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec pod mentorstvom profesora Roberta Siladija. Dečki su odigrali bez ijednog poraza i vidljivo najkvalitetnijom igrom. Pozitivno iznenađenje bile su i čakovčanke koje su nakon vrlo napete i neizvjesne borbe s učenicama Gimnazije Fran Galović Koprivnica uspjele zauzeti prvo mjesto. Njihov je mentor profesor Goran Karamarković.

Sve ekipe sudjelovale su s ciljem da izbore prvo mjesto u regiji Sjever koje će ih odvesti na završno natjecanje u Poreč.  Svaka ekipa imala je prilike pokazati svoje sposobnosti koje su uvježbali tokom cijele godine te se na kraju ovog natjecanja moglo zaključiti kako mladi zaista uživaju u ovom, sve više popularnom sportu.

Cijeli sportski susret zračio je borbenošću i motivacijom, ali prije svega poštenim sportskim duhom. Mladi sportaši dali su sve od sebe da pokažu svoje talente što su primijetili i navijači koji su bili velika podrška. Čestitamo svima na dobroj igri, a čakovečkim gimnazijalcima želimo puno sreće i uspjeha na državnom natjecanju!

IPL novinar: Maria Levačić; Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec, Čakovec

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *