Judo na Gripama


U subotu 23.1.2016. godine  u organizaciji Županijskog saveza školskog športa Splitsko – dalmatinske županije, održano je županijsko natjecanje osnovnih škola u judu.  Natjecanje je održano u O.Š. Gripe u Splitu. Nastupilo je 11 ekipa u muškoj i 10 u ženskoj konkurenciji sa oko 130 natjecatelja. Svaka ekipa zastupljena je s dva uzrasta: niži uzrast – do 4. razreda i viši uzrast – od 5. do 8. razreda.
U  konkurenciji dječaka prvo mjesto osvojili su učenici O. Š. Prof. Filipa Lukasa iz Kaštel Starog.Drugo mjesto zauzeli su O.Š Pujanke,dok su treći bili učenici iz Dicma.
U konkurenciji djevojčica prvo mjesto osvojile su učenice O.Š. Pujanke. Druge su bile  učenice  iz Dicma , a treće su bile učenice iz Primorskog Dolca.

ipl-saric-judo (2)
Fair play borbe bile su zanimljive i napete,baš u pravom sportskom duhu.Natjecatelji su bili uporni i davali su  svoj maksimum. Borbe su pratili znatiželjni gledatelji,roditelji,učitelji i treneri.
Čestitke pobjednicima koji  su izborili  pravo nastupa na državnom natjecanju koje će se održati 23. i 24. veljače u Opatiji.

ipl-saric-judo (3)

IPL novinar: Dorna Šarić, Osnovna škola prof. Filipa Lukasa, Kaštel Stari

2 thoughts on “Judo na Gripama

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *