2013. Snow Queen Trophy


Hrvatski školski športski savez, u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta te Agencijom za odgoj i obrazovanje provodi niz edukativnih mjera u borbi protiv nasilja u sportu, a sve u sklopu Akcijskog plana za provedbu programa edukacije u borbi protiv nasilja u sportu, na sportskim natjecanjima i izvan njih.

Shodno navedenom, te u okviru spomenutog akcijskog plana, Hrvatski školski športski savez surađuje s Hrvatskim skijaškim savezom kao organizatorom skijaške utrke  AUDI FIS SKI WORLD CUP “VIP SNOW QUEEN TROPHY” te zajedno provode aktivnosti vezane uz projekt ¨Stop nasilju na školskim i sportskim igralištima¨.

Posebnost ovogodišnjeg skijaškog spektakla “Vip Snow Queen Trophy” je obilježavanje jubilarne 10. obljetnice održavanja prve ženske utrke slaloma na Sljemenu.

 

     

 

 

     Ulaznice za učenike i voditelje

Hrvatski školski športski savez dobio je na raspolaganje određeni broj ulaznica za mušku i žensku FIS utrku, subota 4. siječnja i ponedjeljak 6. siječnja 2014. godine, koje su namijenjene svim učenicima (članovima školskog sportskog društva) osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske koje imaju želju posjetiti Zagreb i biti sudionici ove velike sportske manifestacije.

Važno je napomenuti, svi oni koji žele doći na utrku da svoj dolazak organiziraju skupno, u pratnji profesora te ga svakako, ranije moraju najaviti Hrvatskom školskom športskom savezu. Zainteresirane škole trebaju u Hrvatski školski športski savez poslati važne informacije o broju učenika koji će doći na skijaške utrke, podatke o osobi koja će pratiti učenike (profesor iz škole), te koji dan namjeravaju doći na utrku.

Broj ulaznica je ograničen. “Tko prvi – njegova djevojka”.

U prostorima Hrvatskog školskog športskog saveza Lanište 11A, 10000 Zagreb bit će organizirana podizanje ulaznica za one škole koje na vrijeme pošalju tražene važne informacije. Molimo da se zahtjevi za ulaznicama i važnim informacijama šalju elektroničkom poštom na adresu: [email protected]  najkasnije do 27.12.2013. godine. Ulaznice mogu podići samo voditelji koji su navedeni u popisima koji su pristigli u HŠŠS do naznačenog datuma.

Osobno podizanje ulaznica moguće je obaviti najkasnije do 4. siječnja 2013. do 12 sati.

Hrvatski škololski sportski savez i Nika Fleiss u sklopu promocije ovog lijepog sportskog događaja posjetiti će sljedeće škole:

17.12.2013. – Srednja škola Novska iz Novske – Sisačko moslavačka županija

19.12.2013. – Osnovna škola Vidovec iz Vidovca – Varaždinska županija

20.12.2013. – Osnovna škola braće Radić iz Botinca – Grad Zagreb

Učenici ovih škola imati će priliku upoznati se i popričati s Nikom, kao i dobiti određeni broj ulaznica.

– USKORO I NAGRADNA IGRA –

Posjećujte redovito stranice Hrvatskog školskog sportskog saveza i osvojite karte za Snježnu kraljicu

Uz prestižne slalomske utrke, ponovno se održava i humanitarna utrka najvećih skijaških legendi koje su izvrsnim rezultatima ispisale povijest skijanja. Iako su svoje profesionalne karijere završili, za sljemensku publiku još će jednom stati na skije u humanitarnoj utrci “dm Zagreb Ski Legends” 4. siječnja, nakon ženskog slaloma.

Sljemenske utrke svake godine ugošćuju 150 najboljih svjetskih slalomašica i slalomaša te više od 400 članova ekipa iz oko 25 zemalja s četiriju kontinenata, kao i značajan broj volontera iz cijele Hrvatske, a utrku prate novinari iz čitavog svijeta.

Sportska uzbuđenja na Sljemenu bit će, kao i uvijek, popraćena prigodnim zabavnim programom, nagradnim igrama i koncertima koji doprinose turističkoj ponudi te promociji Zagreba i Hrvatske u svijetu.

Posjetite Facebook stranicu AUDI FIS SKI WORLD CUP “VIP SNOW QUEEN TROPHY” i otkrijte na koje sve načine možete doći do ulaznica sudjelujući u brojnim nagradnim igrama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *